Aktuelt

Valgkomiteen ønsker med dette å bidra til at lokalavdelingene har den nødvendige oversikt for å gi tilbakemelding på vår innstilling til visepresidentvervet.

Tommy Sotkajærvi

Tidsskriftet

Tommy Sotkajærvi er oppnevnt som leder for Psykologforeningens nye klimautvalg.- Det er på høy tid at Psykologforeningen engasjerer seg i klimaspørsmål, sier han til Psykologtidsskriftet.

En ny rapport fra SINTEF slår fast at ett år med pakkeforløp i psykisk helse og TSB hverken har gitt bedre pasientbehandling eller mindre arbeidspress. 

Før årets lønnsoppgjør er det viktig at vi har riktig arbeidsgiver registrert på alle medlemmer.

Blogg

Blir vi sykere eller lykkeligere av å kjenne mer etter? Bør vi bli bedre kjent med oss selv, eller er vi allerede selvopptatte, navlebeskuende, engstelige og deprimerte nok som det er?  

Blogg

I sin blogg på Dagens Medisin skriver Håkon Skard om behovet for en mer helhetlig hjelpetjeneste for barn og unge. 

2 kvinner og en tenåringsjente som holder blomster

Hedret for sin åpenhet om psykiske lidelser og selvmord.

Tidsskrift for Norsk psykologforening søker ny sjefredaktør. Søknadsfrist 21. februar.

mennesker som løfter store klosser over hverandre

Testdagen 2020 på Zoom!

På grunn av koronasituasjonen valgte vi å arrangere Testdagen 2020 digitalt 9. november. Vi hadde med oss et flott team av forelesere, ledende på sine felt. Her finner du presentasjonene deres.

Håkon Skard på høring i Stortinget

Folk må få likeverdig og helhetlig hjelp for både psykiske og fysiske helseproblemer. Tilbudet i dag er ikke godt nok.

Blogg

Det er lett å være enig med psykolog Rut Appelkvist når hun i sin  Ytring på NRK  skriver at normale utfordringer i livet ikke er sykdom.

Mann står på talerstol

Flere nye sykehusbygg og bedre tid i arbeidshverdagen var sentrale budskap da Helseminister Bent Høie i dag holdt den årlige sykehustalen.

barn og voksne i en flyktningleir

Psykologforeningen støtter oppropet om at barna i Moria må evakueres og at regjeringen må bidra til å finne en felles europeisk løsning for barna i leiren.

Puslespillbiter

Visepresident for fag- og profesjonspolitikk trakk seg fra vervet i slutten av november. Valgkomiteen går nå ut for å få inn forslag til kandidater til dette vervet.

Håkon Skard foran et vindu

Fra 1. januar må alle landets kommuner ha et psykologtilbud. Samtidig forsvinner pengepotten som har finansiert mange av kommunepsykologene. – Vi frykter en reell nedbygging, sier Håkon Skard til Dagsavisen.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ Publish - Om informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.