Psykisk helse

Psykologforeningens topptillitsvalgte i spesialisthelsetjenesten var samlet tre dager til tariffkonferanse på Vettre i Asker i forrige uke.

Forebygging på arbeidsplassen er tema under Psykologforeningens fagseminar på Oslo Kongressenter 4. november. Det legges til rette for faglige innledninger, diskusjoner og innspill. Påmeldingsfrist: 4. oktober, ingen påmeldingsavgift. Send påmelding til nina.lunde@psykologforeningen.no

Psykologikongressen

Hvert tiende barn mellom 8 og 14 år har en insomnidiagnose. Det er langt flere enn det som fanges opp i helsetjenestene. Det avdekket psykolog Jonas Falch-Madsen i arbeidet med sin doktorgrad. Les intervju med prisvinneren i Psykologtidsskriftet!

Åse Gruda Skard-prisen 2022

Det begynte med en beskjeden instagramkonto under en pappapermisjon i november i fjor. I dag, 8. september, mottok psykolog Vidar Kristiansen den gjeve Åse Gruda Skard-prisen.

Har du tenkt å søke om midler til videre- og etterutdanning av psykologer i klinisk psykologi og psykoterapi? Ny søknadsfrist er 1. oktober!

ARENDALSUKA

– Hvem er egentlig de aller sykeste pasientene?, spurte Håkon Skard om da Legeforeningen inviterte til debatt om “De sykeste psyke” under Arendalsuka.