Blogger

Bokstaver som former ordet blog.

Holdninger og meninger som uttrykkes i bloggene, er ikke nødvendigvis sammenfallende med Norsk psykologforenings synspunkter. Kasuistikk skal enten være være anonymisert eller basert på samtykke fra den som omtales.

Tommy Sotkajærvi

Tommy Sotkajærvi er kommunepsykolog i Lørenskog, i forebyggende psykisk helsetjeneste for barn og unge, samt konsulent i egen virksomhet. I bloggen deler han refleksjoner om individ og samfunn.

Kristin Andreassen Eide er ansatt som psykolog hos skolesjefen i Vestby kommune og blogger fra oppvekstsektoren.

Rune Flaaten Bjørk

Rune Flaaten Bjørk blogger blant annet om forebygging, kommunepsykologi og barn og unges psykisk helse. Han har jobbet som psykolog i psykisk helsevern for barn og unge og Bærum kommune, er nå doktorgradsstipendiat ved Universitetet i Oslo.

Lene Sommerseth Hansen

Lene Sommerseth Hansen byr på refleksjoner fra sin jobb som kommunepsykolog i Vågan kommune i Lofoten.

Mats Larssen

Mats Larssen er konserntillitsvalgt for Helse Sør-Øst og karakteranalytiker, han blogger fra spesialisthelsetjenesten.

Gule blomster i hvit vase

Psykologer som jobber i somatikken eller er opptatt av klinisk helsepsykologi, har organisert seg i en egen faggruppe. I denne bloggen skriver de på omgang.

Jordkloder i forskjellige farger

Foreningen for interkulturell psykologi (FIP)  er en interesseforening under Norsk psykologforening. Bloggen tar for seg temaer i skjæringspunktet mellom psykologi, kultur og samfunn.

bordtennisrekkerter

Guro Øiestad er førstelektor ved Psykologisk Institutt (UiO), har privatpraksis, og blogget under denne vignetten alene eller sammen med Peder Kjøs. Bloggen er avsluttet.

Heidi Tessand

Heidi Tessand er spesialist i samfunnspsykologi med erfaring fra både kommunen og spesialisthelse. Heidi tok utgangspunkt i mediene når hun velger tema. Bloggen er avsluttet.

Adrian Lorentsson blogget som leder for Mental Helse Ungdom. Bloggen er avsluttet.

Gaute Godager blogget som ansatt i spesialisthelsetjenesten. Bloggen er avsluttet.

Birgit Valla blogget som kommunepsykolog, ansatt i Stange kommune i Hedmark, i Virksomhet Barn og Familie. Bloggen er avsluttet.

Nina Dalen er psykologspesialist, privatpraktiserende i  nevropsykolog.no  og tidligere leder for Fagetisk råd . Hun skrev om etiske spørsmål knyttet til psykologers daglige arbeid. Bloggen er avsluttet.

Bibi Schjødt blogget som psykolog i Bergen kommune, Barne- og familieteamet ved PPT-Ytrebygda. Bloggen er avsluttet.

Joar Øveraas Halvorsen blogget som medlem av Menneskerettighetsutvalget i Norsk psykologforening. Bloggen er avsluttet.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern