Blogger

Bokstaver som former ordet blog.

Holdninger og meninger som uttrykkes i bloggene, er ikke nødvendigvis sammenfallende med Norsk psykologforenings synspunkter. Kasuistikk skal enten være være anonymisert eller basert på samtykke fra den som omtales.

Tommy Sotkajærvi

Tommy Sotkajærvi er kommunepsykolog i Lørenskog, i forebyggende psykisk helsetjeneste for barn og unge, samt konsulent i egen virksomhet. I bloggen deler han refleksjoner om individ og samfunn.

Kristin Andreassen Eide er ansatt som psykolog hos skolesjefen i Vestby kommune og blogger fra oppvekstsektoren.

Rune Flaaten Bjørk

Rune Flaaten Bjørk blogger blant annet om forebygging, kommunepsykologi og barn og unges psykisk helse. Han har jobbet som psykolog i psykisk helsevern for barn og unge og Bærum kommune, er nå doktorgradsstipendiat ved Universitetet i Oslo.

Lene Sommerseth Hansen

Lene Sommerseth Hansen byr på refleksjoner fra sin jobb som kommunepsykolog i Vågan kommune i Lofoten.

bordtennisrekkerter

Guro Øiestad er universitetslektor ved Psykologisk Institutt (UiO), har privatpraksis, og blogger under denne vignetten med ujevne mellomrom. Tidligere blogget hun sammen med Peder Kjøs.

Gule blomster i hvit vase

Psykologer som jobber i somatikken eller er opptatt av klinisk helsepsykologi, har organisert seg i en egen faggruppe. I denne bloggen skriver de på omgang.

Jordkloder i forskjellige farger

Foreningen for interkulturell psykologi (FIP)  er en interesseforening under Norsk psykologforening. Bloggen tar for seg temaer i skjæringspunktet mellom psykologi, kultur og samfunn.

Heidi Tessand

Heidi Tessand er spesialist i samfunnspsykologi med erfaring fra både kommunen og spesialisthelse. Heidi tok utgangspunkt i mediene når hun velger tema. Bloggen er avsluttet.

Mats Larssen

Mats Larssen er konserntillitsvalgt for Helse Sør-Øst og karakteranalytiker, han blogger fra spesialisthelsetjenesten.

Adrian Lorentsson blogget som leder for Mental Helse Ungdom. Bloggen er avsluttet.

Gaute Godager blogget som ansatt i spesialisthelsetjenesten. Bloggen er avsluttet.

Birgit Valla blogget som kommunepsykolog, ansatt i Stange kommune i Hedmark, i Virksomhet Barn og Familie. Bloggen er avsluttet.

Nina Dalen er psykologspesialist, privatpraktiserende i  nevropsykolog.no  og tidligere leder for Fagetisk råd . Hun skrev om etiske spørsmål knyttet til psykologers daglige arbeid. Bloggen er avsluttet.

Bibi Schjødt blogget som psykolog i Bergen kommune, Barne- og familieteamet ved PPT-Ytrebygda. Bloggen er avsluttet.

Joar Øveraas Halvorsen blogget som medlem av Menneskerettighetsutvalget i Norsk psykologforening. Bloggen er avsluttet.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern