Studentsiden

Tre studenter foran PC´n.

For deg som er psykologstudent eller har planer om å bli det.

Studentpolitisk utvalg (SPU) fremmer psykologstudenters interesser lokalt og nasjonalt.

Sjekk hvem som er representert i SPU fra ditt universitet.

Snakkeboble med ordet blog

SPU-medlemmer  blogger på omgang. Synspunkter som uttrykkes er ikke nødvendigvis sammenfallende med Psykologforeningens.

Hvor og hvordan du kan utdanne deg til psykolog i Norge og i utlandet.

Kart over Europa

European Federation of Psychology Students' Associations ( EFPSA ) ivaretar interessene til europeiske psykologistudenter.

Veileder for avgangstudenter og lønnsavtaler for studenter som jobber under studiet.

Det er mye kunnskap å hente også utenfor universitetet. Det følgende er en liste over noen faste arrangementer du som student har mulighet til å delta på.

Profesjonsådet er opprettet av Universitets- og høgskolerådet for å samordne høyere utdanning og forskning innenfor psykologifeltet.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern