Medlemsnytt

Stabel med kasser som velter idet de flyttes.

Kommentar

Det finnes ingen gode faglige argumenter for å flytte hoveddelen av spesialisthelsetjenestens virksomhet i psykisk helse til kommunen.

Tastatur

Vil du hjelpe oss med å yte bedre medlemsservice? Da er det kjempefint om du, som ennå ikke har gjort det, logger deg inn på «Min side» på psykologforeningen.no og oppdaterer informasjon om arbeidssted etc.

Finnenpsykolog.no blir nå oppdatert etter tilbakemeldinger fra dere psykologer.

Velkommen til årets fagdag for psykologledere

Mann med VR_briller

Er du interessert i å lære mer om hvordan teknologi kan forme og effektivisere psykisk helsearbeid nå og i fremtiden? Er du teknologi-optimist, -agnostiker, -skeptiker?

Kvinne som har tatt feil

Det er når noe beviselig viser seg å være feil, at verden kan gå framover, skriver vår nye blogger Tommy Sotkajærvi.

Dominobrikker som velter

Når Akademikerne helse møter arbeidsgiverforeningen Spekter hos Riksmekleren, er det pensjonsspørsmål det dreier seg om.

Visste du at Psykologforeningen tilbyr et knippe juridiske artikler spesialskrevet for psykologer?

Danske bank

Sammen med Danske Bank inviterer Akademikerne sine medlemmer til en kveld med humor og faglig påfyll i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.

Bryggen i Bergen

Påmeldingene er i gang til vårens vakreste eventyr: Herlige Bergen i kombinasjon med godt faglig program og feiring av vinneren av Psykologprisen.

Metallkjede

Norsk forening for avhengighetspsykologi (NFAP) er på lufta med splitter nye nettsider.

Kommentar

Det går mot slutten av 2016, og tradisjonen tro kom Dagens Medisin med sin årlige kåring av  de mektigste i helse-Norge . Juryen besto stort sett av tidligere politikere, byråkrater og en lege. Gjett hvem som havnet på topp?*

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern