Medlemsnytt

Dominobrikker som velter

Når Akademikerne helse møter arbeidsgiverforeningen Spekter hos Riksmekleren, er det pensjonsspørsmål det dreier seg om.

Danske bank

Sammen med Danske Bank inviterer Akademikerne sine medlemmer til en kveld med humor og faglig påfyll i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.

Bryggen i Bergen

Påmeldingene er i gang til vårens vakreste eventyr: Herlige Bergen i kombinasjon med godt faglig program og feiring av vinneren av Psykologprisen.

Metallkjede

Norsk forening for avhengighetspsykologi (NFAP) er på lufta med splitter nye nettsider.

Kommentar

Det går mot slutten av 2016, og tradisjonen tro kom Dagens Medisin med sin årlige kåring av  de mektigste i helse-Norge . Juryen besto stort sett av tidligere politikere, byråkrater og en lege. Gjett hvem som havnet på topp?*

Kvinne presenterer nyheter

Notiser

Retningslinjer for behandling av personer med kjeveleddsplager • Norskspråklig fagbok om barnepalliasjon • Nye retningslinjer for bruk av tvang overfor personer med rusproblemer.

Kanal i Amsterdam

Folkehelse og teknologi som psykologisk verktøy er to av de tematiske sporene på sommerens europeiske psykologikongress i Amsterdam. Frist for early bird-registrering er 10. mai.

Streikemøte foran Stortinget

Kronikk

Streiken er over, men tilliten i sykehusene er på et historisk bunnivå. Reelt partssamarbeid, medbestemmelse og pasientnær ledelse er avgjørende for veien videre.

To knyttnever mot hverandre

Hvilke problemer gjør at psykologer oppsøker en kollegastøtte? Vi spurte Elisabeth Myrstad, en av dem som var med å starte kollegastøtteordningen for over 20 år siden.

Bjarte Kyte og Hilde Pentzen

Hvorfor skal du melde deg på veilederutdanningen? – Fordi det er inspirerende, vitaliserende og gøy å gjøre andre gode.

Kari Sollien

Kari Sollien (46) ble 27. oktober valgt som ny leder av hovedorganisasjonen Akademikerne.

Gutt spiser grøt

Gode spisevaner hos barn og søvn hos sped- og småbarn  er nye temaer i vårt video- og artikkelarkiv. Tusen takk til Silje Steinsbekk og Kari Slinning.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern