Ledelse

Psykologforeningen ønsker flere psykologer i ledelse og har lansert et eget prosjekt som skal bidra til å gjøre det mer naturlig å søke seg lederposisjoner.

Psykologforeningen ønsker flere psykologer i ledelse og har lansert et eget prosjekt som skal stimulere flere til å søke lederposisjoner.

Nye utlysninger av lederjobber som også psykologer kan søke, legges ut med cirka to ukers mellomrom.

Psykologforeningens lederutdanningsstipender deles ut etter utlysning og er per tiden på kr 25.000 for hvert stipend. Stipendene utlyses hvert år i novemberutgaven av Tidsskrift for Norsk psykologforening. Søknadfrist: 1. desember.

Mange psykologer har tatt steget inn i ledelse. Her deler noen av dem sine erfaringer.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern