Hånd med medlemskort.

Innmelding, kontingent, bank og forsikring.

Man klatrer etter bøker på bokhylle.

Spesialisering, andre utdanningsprogram, påmelding.

Psykologforeningens landsmøte 2016.

Håndtrykk

Kurs for tillitsvalgte, lønnsoppgjør.

Vekt i balanse med kuler.

Psykologforeningens etiske arbeid, klagebehandling.

Paragraftegn

Juridisk veiledning til psykologer.

To stiliserte hoder med lyspærer inni.

Prinsipperklæringen om evidens, praktiske eksempler.

Kodelås

Normer for personvern og informasjonssikkerhet.

Labyrint

Retningslinjer, standarder og anvisninger for testfeltet.

To kraftige hender på et ratt.

Psykologforeningens faglige veileder i førerkortsaker.

Stilisert kvinne i rødt fronter gruppe.

Foreningens prosjekt for flere psykologer i ledelse.

Rosett

Hva innebærer det å være autorisert helsepersonell?

Intervjuer med gode fagfolk fra hele landet.

Hender som ligger over hverandre

Psykologforeningens kollegastøtteordning.

Lokalavdelingenes egne sider.

Stiger

Yngre psykologers utvalg (YPU) ønsker deg velkommen.

Studentpolitiske utvalg (SPU) ønsker deg velkommen!

Medlemsnytt Les alle saker

Kommentar

Det går mot slutten av 2016, og tradisjonen tro kom Dagens Medisin med sin årlige kåring av  de mektigste i helse-Norge . Juryen besto stort sett av tidligere politikere, byråkrater og en lege. Gjett hvem som havnet på topp?*

Kvinne presenterer nyheter

Notiser

Retningslinjer for behandling av personer med kjeveleddsplager • Norskspråklig fagbok om barnepalliasjon • Nye retningslinjer for bruk av tvang overfor personer med rusproblemer.

Kanal i Amsterdam

Folkehelse og teknologi som psykologisk verktøy er to av de tematiske sporene på sommerens europeiske psykologikongress i Amsterdam. Frist for early bird-registrering er 10. mai.

Streikemøte foran Stortinget

Kronikk

Streiken er over, men tilliten i sykehusene er på et historisk bunnivå. Reelt partssamarbeid, medbestemmelse og pasientnær ledelse er avgjørende for veien videre.

To knyttnever mot hverandre

Hvilke problemer gjør at psykologer oppsøker en kollegastøtte? Vi spurte Elisabeth Myrstad, en av dem som var med å starte kollegastøtteordningen for over 20 år siden.

Bjarte Kyte og Hilde Pentzen

Hvorfor skal du melde deg på veilederutdanningen? – Fordi det er inspirerende, vitaliserende og gøy å gjøre andre gode.

Kari Sollien

Kari Sollien (46) ble 27. oktober valgt som ny leder av hovedorganisasjonen Akademikerne.

Gutt spiser grøt

Gode spisevaner hos barn og søvn hos sped- og småbarn  er nye temaer i vårt video- og artikkelarkiv. Tusen takk til Silje Steinsbekk og Kari Slinning.

Bank og forsikring

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand får du fordelaktige bank- og forsikringstilbud.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern