Priser og ordner

Premeiutdeling

Psykologprisen er  innstiftet av Norsk psykologforenings sentralstyre og tildeles psykologer/virksomheter som i særlig grad viser hvordan praktisk bruk av psykologisk kunnskap kan komme folk til gode. Les om priskriteriene og nominér din kandidat.

I 2005 , hundre år etter at Åse Gruda Skard ble født, innstiftet Norsk psykologforening en pris i hennes navn. Prisen er en anerkjennelse til en eller flere psykologer som bidrar til å gjøre psykologisk kunnskap tilgjengelig og til nytte for folk flest.

Her kan du lese om psykologer som har mottatt  St Olavs Orden  som «belønning for utmerkede fortjenester av fedrelandet og menneskeheten».

Prisen var et samarbeid mellom Psykologforeningen og Pearson Assessment. Formålet var å styrke psykologien som fagfelt og synliggjøre psykologers innsats for menneskers livsvilkår og livskvalitet. Utdelt siste gang i 2013.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern