Din kandidat til Psykologprisen

Logoen til Psykologprisen

Vet du om en psykolog som har gjort en spesielt god innsats? Tiden er inne for å nominere henne/han til Psykologprisen 2017. 15. januar er siste frist for å nominere.

 

Nominèr din kandidat her

 

I Psykologforeningen er vi stolte av faget vårt. Og vi er stolte av gode profesjonsutøverne som forvalter faget rundt omkring i landet hver dag. Noen peker seg ut, og vi synes de fortjener litt ekstra oppmerksomhet. 

Derfor har vi etablert Psykologprisen. Én gang i året deles den ut for å hedre psykologer som i særlig grad viser hvordan praktisk bruk av psykologisk kunnskap kan komme folk til gode. Utdelingen finner sted under festspillkursene i Bergen 1. juni. 

 

"

Vi trenger ditt blikk, din vurdering, din nominasjon

"

Men vi trenger hjelp til å nominere kandidater fra hele landet. Ikke alle flinke folk treffer vår radar. 

Derfor trenger vi ditt blikk, din vurdering, din nominasjon. Alle kan nominere.

I 2016 gikk prisen til psykologspesialist Birgit Valla.

Hun ble hedret for sitt engasjement for brukere av psykiske helsetjenester og for å ha levert viktige bidrag til fremtidens helsetjenester i kommunene gjennom oppbyggingen av  Stangehjelpa i Stange kommune

 

Nominèr din kandidat her

 

  • Psykologprisen skal tildeles psykologer/virksomheter som i særlig grad viser hvordan praktisk bruk av psykologisk kunnskap kan komme folk til gode.
  • Psykologprisen skal tildeles til en enkelt psykolog eller til en arbeidsgruppe/virksomhet, hvor psykolog(er) har hatt en fremtredende rolle. Innsatsen skal være utenom det vanlige og verdt å fremheve som et eksempel på godt psykologarbeid.
  • Psykologprisen skal kunne tildeles  både for dagsaktuell innsats og for arbeid som er gjort over tid.

Siste frist for nominasjoner er 15. januar.

Juryen består av Jan-Ole Hesselberg, Akiah Ottesen Berg, Anne-Kristin Imenes, Åste Herheim, Adrian Lorentsson og Tor Levin Hofgaard, juryens leder.

Tidligere har Psykologforeningen samarbeidet med Pearson Assessment om Den store psykologprisen som ble tildelt i perioden 2011-2013.

Vinnerne var:

Share |
Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.