Kvinner knepper øverste knappen i rød bluse

På tide for kommunene å forberede seg på lovkravet om å tilby psykologkompetanse i helse- og omsorg.

Ung dame i kjørepositur

Psykologforeningen er på banen med en revidert utgave av veilederen som gjør det enklere for psykologer å vurdere om pasienter fyller helsekravene til bilkjøring.

Det er ennå ikke for sent å lese artiklene som var mest populære på psykologforeningen.no i 2016.

Lønnsoppgjøret

Rikslønnsnemndas behandling av lønnsoppgjøret er utsatt fra 9. til 13. februar.

Konsekvenser av alvorlig sykdom, barn og unge i sykehus, lindrende behandling: Velkommen til Psykologforeningens nasjonale konferanse i klinisk helsepsykologi 20.-21. april.

Kvinnelig student med bokstabel på hodet

Stillingsannonse

Vil du være med å utvikle spesialistutdanningen for psykologer? For snarlig tiltredelse søker vi rådgiver/spesialrådgiver til vår utdanningsavdeling.

Elder kvinne i klasserom med tavle

Tidsskriftet

Økt utdanning og bekjempelse av aldersstereotyper kan bedre eldres psykiske helse, viser årets første utgave av Tidsskrift for Norsk psykologforening.

Gutt med rød T-skjorte spruter av vilje

Når det knaker som mest i nyttårsforsettene, inviterer vi til en to-timers økt om viljestyrke og atferdsendring mandag 30. januar kl 17.00 på Litteraturhuset i Oslo.

telefon

Trenger du noen å snakke eller chatte med, fins det alltid noen som stiller opp. Alarmtelefonen for barn og unge, Kirkens SOS og Mental Helses hjelpetelefon er tilgjengelige også på helligdager.

Barn får gave av nissen og gråter

Blogg

Når julenissen slår seg på brystet og roper: «Er det noen snille barn her?», så vil jeg spørre ham: «Forstår du rekkevidden av spørsmålet?

Jente med tannpine

Blogg

Noen opplever så sterk tannlegeskrekk at de utvikler fobi for egen munn, men det finnes heldigvis effektiv behandling.

Narcissus

Testdagen 2017

Kan vi forebygge rekruttering av medarbeidere og ledere som gjør skade? Slik lyder et av de sentrale spørsmålene på Testdagen 2017, 9. mai.

Kaja Betin

Hedersgjest

– Psykologers skepsis til digitalisering av psykisk helsehjelp kan være mer styrt av fordommer enn evidens.

Blogg

Vår eminente blogger Rune Flaaten Bjørk om den ikke helt smertefrie overgangen fra klinikk til forskning.

Rune Frøyland, Tor Levin Hofgaard og Heidi Tessand. Foto: Ole Henrik Bach

LM16

Rune Frøyland og Tor Levin Hofgaard gjenvalgt i Psykologforeningens øverste ledelse på LM2016, Heidi Tessand ny visepresident. Sjekk det nye sentralstyret.

Jørgen Wagle, Norsk eldrepsykologisk forening

LM16

– Ønsker psykologer å yte tjenester som samfunnet etterspør, er høy kompetanse på eldre og psykisk helse noe av det viktigste vi kan tilby.

Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern