Ordinært medlemskap

Tre mennesker hånd i hånd. Foto: YAY Micro

Ordinært medlemskap i Norsk psykologforening er betinget av godkjenning som psykolog i Norge iflg. Lov om Helsepersonell av 16. juni 2000. Godkjenning foretas av Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell (SAK)

Innmelding

Ved innmelding, vennligst benytt privat e-postadresse.

Elektronisk innmelding psykolog/student

Ansvarsforsikring

Ved innmelding i psykologforeningen er du dekket av en kollektiv ansvarforsikring som kommer i tillegg til den dekning som gis gjennom Norsk Pasientskadeerstatning. Forsikringspremien kommer i tillegg til kontingenten og faktureres for seg.

Reservasjon fra forsikringen skjer innen 15. oktober hvert år, med virkning fra året etter.

Hvorfor trenger jeg ansvarsforsikring? - jeg er jo ansatt.

Andre spørsmål om forsikring

Les om forsikringen her  (Storebrand)

Medlemskontingenten i 2015 er kr 6545,-.

Pensjonister 1309,-
Studenter 654,50

Hovedforfall er 31. mars hvert år, men har du inngått avtalegiroavtale med banken din, betales kontingenten med kr 545,- med forfall 20. i hver måned.

Avtalegiro

Avtalegiroavtale kan inngås direkte i din nettbank.
Kontonummer til Norsk psykologforening er: 8101 37 53628.

Avtalegiro faktureres hver måned med forfall den 20. Når vi mottar melding om at avtalegiroavtale er inngått vil vi sende deg en giro på månedene som allerede er fakturert.

For muligheter til å søke nedsatt kontingent, se retningslinjene

Her kan du lese om alle medlemsfordelene

Trenger du bekreftelse på medlemskap?

For bekreftelse på medlemskap kan du logge inn på «Min medlemsside» og skrive ut ”Mine arbeidsforhold”.

Hvis du skal flytte eller bytte arbeidssted, kan du registrere de nye opplysningene etter at du har logget inn på Min medlemsside.

Innlogging

Logg inn på «Min medlemsside» (til høyre på nettsiden). Brukernavn er enten den e-postadressen du er registrert med i medlemsregisteret eller medlemsnummeret ditt. Hvis du mangler passord, trykk på lenken "Hent passord".
 Send eventuelt e-post til medlemsservice@psykologforeningen.no

Studentmedlemskap

Psykologistudenter i profesjonsstudiet og utenlandsstudenter som er i et studium som leder fram til autorisasjon i Norge kan opptas som studentmedlemmer i Norsk psykologforening.

Medlemskapet gir anledning til å delta med talerett i fylkesavdelingenes medlemsmøter.

Du kan også søke om råd og veiledning hos psykologforeningen sentralt eller i lokalavdelingen.

Studentmedlemmer betaler 10% av full kontingent.

Etter eksamen betaler du 10% av full kontingent fra 1.1 – 30. 6 eller fra 1.7 – 31.12, avhengig av om du tar eksamen på høsten eller våren.

Du får tilsendt 12 tidsskrifter per år inkludert i medlemskapet.

Gjennom våre avtaler med Danske bank og Storebrand kan du få fordelaktige bank og forsikringstilbud.

Sjekk dine banktilbud , tlf 05550

Sjekk dine forsikringstilbud , tlf. 67 51 93 07

Medlemskapet gjelder for hele inneværende kalenderår, men du betaler bare for de månedene som er igjen hvis du melder deg inn i løpet av året.

Kontakt medlemsservice

Emneord: forsikring