Aktuelt

Kurs:
Psykologer i møte med flyktninger

29.09.15

Hvordan kan psykologer hjelpe mennesker i nød? På Norsk psykologforenings kurs 9. november får du som er psykolog tilgang til kunnskap og informasjon som vil gjøre deg bedre rustet i møte med flyktninger.

Blogg: Fremmed frykt
21.09.15

Hvordan resonnerer en som som sprer det vi kaller "fremmedfrykt"? Peder Kjøs gikk i dialog med en som ivrig sprer videoklipp med vinklede nyhetssaker om flyktninger, migranter og innvandrere. Gå til blogg.

Blogg: Å jobbe verdibasert
15.09.15

Det er mulig jobben min er en sjelden blomst i et landskap som ofte blir beskrevet som hardt. Desto viktigere er det å fortelle om den. Gå til Heidi Tessands bloggtekst Å jobbe verdibasert.

Blogg: Det brenner på skolen
11.09.15

Grunnlaget for barns psykisk helseutvikling i skolen er trygghet for at læreren liker dem, støtter og hjelper dem. Psykologi i skolen bør derfor først og fremst handle om å gi lærerne mer psykologikunnskap og gi innspill til skolepolitikken generelt. Gå til bloggen: Det brenner på skolen!

Bestilling av ansvarsforsikring
08.09.15

Forsikring. Foto Shutterstock

Norsk psykologforening har en avtale med Storebrand om en kollektiv ansvarsforsikring. Som medlem er du med i forsikringsordningen såfremt du ikke har reservert deg fra denne. Les om bestilling og reservasjon her.

Gå til arkiv

DM-blogg

Tor Levin Hofgaard. Foto: YAY Micro Tors blogg i Dagens Medisin

Tor Levin Hofgaard, president i Norsk psykologforening, blogger regelmessig i Dagens Medisin. Last ned tekstene hans her:

Bank- og forsikringsavtale

Bank- og forsikringsavtale

Sparegris. Foto: YAY Micro

Gjennom Psykologforeningens avtaler med Danske bank og Storebrand får medlemmer gode bank og forsikringstilbud.

Sjekk banktilbud : tlf 05550

Sjekk forsikringstilbud : tlf 67 51 93 07

Min medlemsside

Hent passord!  Om innlogging

Sosiale medier

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.