Finn en psykolog der du bor!

Spesialisering, utdanningsprogram

Politikk, høringsuttalelser, ytringer

Narcissus

Testdagen 2017

Kan vi forebygge rekruttering av medarbeidere og ledere som gjør skade? Slik lyder et av de sentrale spørsmålene på Testdagen 2017, 9. mai. 

Kvinne med megafon

Annonse

Norsk psykologforening søker kommunikasjonssjef. Den aktuelle kandidaten må kunne dokumentere erfaring både med strategisk kommunikasjonsansvar og operativt informasjonsarbeid.

Kaja Betin

Hedersgjest

– Psykologers skepsis til digitalisering av psykisk helsehjelp kan være mer styrt av fordommer enn evidens.

Blogg

Vår eminente blogger Rune Flaaten Bjørk om den ikke helt smertefrie overgangen fra klinikk til forskning. 

Rune Frøyland, Tor Levin Hofgaard og Heidi Tessand. Foto: Ole Henrik Bach

LM16

Rune Frøyland og Tor Levin Hofgaard gjenvalgt i Psykologforeningens øverste ledelse på LM2016, Heidi Tessand ny visepresident. Sjekk det nye sentralstyret.

Jørgen Wagle, Norsk eldrepsykologisk forening

LM16

– Ønsker psykologer å yte tjenester som samfunnet etterspør, er høy kompetanse på eldre og psykisk helse noe av det viktigste vi kan tilby. 

Geir Høstmark

LM16

Pionér i det fagetiske arbeidet. Brennende engasjert medlem av redaksjonskomiteen i Psykologtidsskriftet. Psykologforeningen har mye å takke Geir Høstmark Nielsen for.

Torgeir Waterhouse, IKT-Norge

LM16

– Ta tak i teknologien! Klar beskjed fra Torgeir Waterhouse i IKT-Norge under åpningen av Psykologforeningens landsmøte.

Blogg

Mye tyder på at psykologer kan mindre om søvn og behandling av søvnlidelser enn de fleste av oss tror. Ser psykologer på søvnproblemer kun som et symptom på psykiske lidelser?

Gutt ser på fugler

Prinsippet om «barns beste» trues av streng innvandringspolitikk, advarer den europeiske psykologføderasjonen.

Håndtrykk

Psykologforeningen og de andre foreningene tilknyttet Akademikerne og UNIO ble natt til 19. november enige i meklingen med Virke. Det blir dermed ingen streik. 

Tenåringsjente på huske

For at barnevernsbarn skal få tilbudet om psykisk helsehjelp de trenger, foreslår fagfolk å utpeke egen barnvernansvarlig i spesialisthelsetjenesten.

Tor Levin Hofgaard

Psykologforeningens president, Tor Levin Hofgaard, ble 16. november valgt til styreleder for en ny treårsperiode i Rådet for psykisk helse.

Kari Slinning: Søvnproblemer hos sped- og småbarn

Hva kan være årsaken til at noen barn strever mer enn andre med å sove? Hva slags hjelp og støtte trenger familien, og hva kan de gjøre selv?

Share |
Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.