Startsiden - Norsk Psykologforening

Aktuelt


Bremser frafall med psykolog på skolen

22.09.14

De vil frafallet og skolevegringen til livs. Og de er et godt stykke på vei ved Oslo Handelsgymnasium og Ruseløkka ungdomsskole. Fordi de har skjønt at hjelpen må gis mens elevene ennå er på skolen.

Akademikerne helse varslet plassfratredelse
19.09.14

Akademikerne helse meldte 19. september plassfratredelse for om lag 250 medlemmer dersom meklingen i sykehussektoren ikke skulle føre frem. 15 av disse er psykologer. Meklingsfrist er onsdag 24. september, kl. 24.00. Les mer på Akademikerne.no

Blogg: Jeg gikk i kommentarfelt-fella
19.09.14

Når teksten skal være helt kort, reduseres impulskontrollen. Vi blir bråkjekke og står i fare for å virke vulgære. I korte tekster blir det om å gjøre å være litt spissformulert og morsom. Jeg har selv gått i kommentarfelt-fella. Gå til Guro Øiestads nye bloggtekst.

Vil ha mer enn helse på helsestasjon for ungdom
16.09.14

Psykolog-
foreningen ønsker en bredere plattform for regjeringens ungdoms-
helsestrategi enn det som er bebudet. – Det må vær én dør inn der ungdom kan forholde seg til et bredt spekter av livsutfordringer. Vi må få inn nye yrkesgrupper, og de ulike livsområdene må ses i sammenheng, sier Psykologforeningens president Tor Levin Hofgaard.

Blogg: Studenter over alle hauger
16.09.14

Mange psykologstudenter velger å dra ut i verden og ta både ett og to semester på utenlandske universiteter. Nå nærmer fristen for å søke seg inn på vårsemesteret seg, og et knippe SPU-representanter ønsker å fortelle om sine utvekslingsopplevelser, skriver Tuva Røskar i studentbloggen

Gå til arkiv

Fra presidenten

Tor Levin Hofgaard. Foto: YAY Micro Fra presidenten

Tor Levin Hofgaard, president i Norsk Psykologforening, kommenterer regelmessig både i Dagens Medisin, på Erfaringskompetanse.no og i Tidsskrift for Norsk Psykologforening. Gå til:

Forebygging for barn og unge

Forebygging for barn og unge

Vannkanne. Foto: YAY Micro

”Forebygging for barn og unge” er Norsk Psykologforenings hovedsatsingsområde i landsmøteperioden 2013-16. Gå til mer informasjon.

Min medlemsside

Hent passord!  Om innlogging

EAWO2015

ECP2015

Sosiale medier

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.